ساخت نخستین قرآن سنگی در قم

ایسنا/قم مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم از ساخت نخستین قرآن سنگی توسط هنرمند صنایع‌دستی قم با به‌کارگیری هنر معرق سنگ خبر داد.

علیرضا ارجمندی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم، عنوان کرد: نخستین قرآن سنگی توسط هنرمند صنایع‌دستی قم با به‌کارگیری هنر معرق سنگ در دست ساخت است.

وی ادامه داد: قطر صفحات این قرآن که به دست هنرمند رشته معرق سنگ، سید حسین میره‌ای در دست ساخت است، دو میلی‌متر است و تمام فرآیند ساخت آن با دست انجام می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم با بیان این که صفر تا صد ساخت قرآن معرق سنگی کاملاً ابتکاری و کاری بی‌نهایت سخت است، عنوان کرد: تاکنون چنین کاری با این حجم ساخته نشده است.

وی اظهار کرد: استاد سید حسین میره‌ای پیش از این، برای نخستین بار دو لوستر سنگی برای بارگاه حضرت امام حسین در کربلا و حضرت امام علی (ع) در نجف ساخته و اهدا کرده که بی‌نظیر و بی‌همتا بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

Check Also

تشریح صفر تا صد ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکن در کمیسیون عمران

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از برگزاری اولین جلسه تخصصی این کمیسیون با حضور …