یک کارشناس حوزه کار اختصاص درصدی از فروش محصولات تولیدی به کارگران را در تقویت قدرت معیشت کارگران اثرگذار دانست و بر لزوم حفظ اشتغال نیروهای کار در ایام کرونا تاکید کرد.
حمید نجف در گفت وگو با ایسنا، درباره راهکار تقویت بازار کار و حمایت از کارگران در ایام کرونا اظهار کرد: اگر بر لزوم حفظ اشتغال موجود در بنگاهها تاکید می کنیم به این دلیل است که در ایام کرونا که بازار کار بسیاری از کسب و کارها راکد است، نیروهای کار دغدغه از دست دادن شغل نداشته باشند.
وی ادامه داد: در همین ایام می شنویم که برخی از کارخانه ها از ظرفیتهای نهفته در بخشهای خود استفاده کرده اند و علاوه بر کارگران خود فرصتهای شغلی جدیدی را با به کارگیری نیروهای کار جدید به وجود آورده اند.
این کارشناس حوزه کار تصریح کرد: اینکه یک کارخانه فرضا تولید ماکارونی در کنار تولید روزانه خود، یک خط تولید ماسک راه اندازی و عده ای را مشغول کار کرده نه تنها عیب نیست بلکه باعث افتخار است و باید چنین کارخانه هایی را مورد تشویق و حمایت قرار داد.
نجف گفت:متاسفانه مدیران کارآفرین کم داریم در حالی که اگر مدیر کارآفرین که دیدگاه کارآفرینی و اشتغالزایی دارد و بر اساس شرایط بازار تدبیر می کند داشته باشیم قطعا بازار کار تقویت و امنیت شغلی نیروی کار تضمین می شود.
این کارشناس حوزه کار بر لزوم تعیین سهم کارگران از تولید به عنوان یکی از راههای تقویت قدرت معیشت کارگران تاکید کرد و گفت: وقتی تولیدکنندگان و شرکتهای خدماتی کالا و خدمات خود را بر اساس قیمت دلار و تحت تاثیر نوسان نرخ ارز عرضه می کنند طبیعی است که باید سهم کارگران را از افزایش درآمدی که حاصل می شود کنار بگذاریم و کارگران را در سود تولید شریک کنیم. نمی توانیم یکبار در سال دستمزد تعیین کنیم ولی چند بار قیمتگذاری داشته باشیم لذا معقتدم باید برای کارگران درصدی از فروش محصولات درنظر گرفته شود و از محل افزایش درآمد و و سود تولیدات سهم داشته باشند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا