رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بر تخصیص ۵ درصد از درآمد مراکز آموزشی از محل شهریه دانشجویان به فعالیت های فرهنگی هنری قرآنی، دینی و مذهبی، فوق برنامه، ورزشی، مشاوره دانشجویی تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین امید در چهل و ششمین جلسه شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه در همه طرح های فرهنگی دانشجویی باید ویژگی های مخاطبین خاص و شرایط مراکز آموزشی این دانشگاه مورد توجه قرار گیرد، گفت: تولیدات و نرم افزارهای فرهنگی و قرآنی ما بایستی متمایز از سایر دانشگاه ها بوده و کاربری آسان، مقرون به صرفه بودن، رفع نیازهای حال و آینده و جامع بودن آن مورد انتظار است.
وی همچنین طرح راه اندازی حوزه علوم اسلامی دانشجویی در دانشگاه جامع علمی کاربردی را مفید دانسته و خواستار برنامه ریزی شایسته جهت بهرهبرداری و مشارکت بیشتر دانشجویان با توجه به ساختار غیرمتمرکز دانشگاه و پراکندگی دانشجویان در سطح کشور داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، وی بیان کرد: اجرای طرح و دوره های آموزشی مربوطه با استفاده از بستر فضای مجازی و به صورت غیرحضوری در اولویت قرار گیرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تایید نگارش فرهنگ اعلام شهدای دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی استفاده از تجارت دانشگاه های دیگر را جهت کامل بودن و کاربردی بودن طرح پیشنهاد کرد.
وی همچنین بر تخصیص ۵ درصد از درآمد مراکز آموزشی از محل شهریه دانشجویان به فعالیت های فرهنگی هنری قرآنی، دینی و مذهبی، فوق برنامه، ورزشی، مشاوره دانشجویی تاکید کرد و برنامه ریزی حوزه های معاونت فرهنگی دانشجویی و نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی کاربردی را جهت اجرای دقیق دستورالعمل ابلاغی مربوطه و پیاده سازی آن در طرح سطح بندی مراکز را، خواستار شد.
همچنین سید احمدرضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گزارش اجمالی از برنامه ها و فعالیتهای سال ۹۹ این معاونت ارائه داد و گفت: علیرغم شرایط خاص و محدودیت های ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور، نه تنها شاهد عدم کاهش مشارکت در اغلب برنامه های حوزه نبودیم، حتی افزایش میزان مشارکت دانشجویان بالاخص در جشنواره های فرهنگی قرآنی، ورزش همگانی و دانشجوی نمونه در سال جاری نیز داشتیم.
انتهای پیام
منبع: ایسنا