قیمت گوشت گوسفندی نسبت به روز گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است. رئیس این اتحادیه درباره دلایل آن توضیح داد.
علی اصغر ملکی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه چرا قیمت گوشت در چند روز گذشته با افزایش همراه شده است؟ گفت: در حال حاضر فروش آلایش خوراکی و غیرخوراکی گوشت (پوست، روده، جگر، کلهپاچه و سیرابی) به دلیل شیوع بیماری کرونا کم شده است و وقتی این محصولات به فروش نرسد، به قیمت اولیه دام و در نهایت قیمت گوشت مصرفی اضافه میشود.
وی ادامه داد: علاوه براین با کاهش صادرات در بخش آلایش خوراکی و غیرخوراکی گوسفندان مواجه هستیم و این امر هم در افزایش قیمت گوشت موثر بوده است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: امروز گوشت گوسفند در میدان بهمن تهران که تعیین کننده قیمت گوشت است از ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان یعنی از مرغوب تا نامرغوب عرضه میشود و مغازه داران پس از خرید میتوانند با ۱۰ درصد سود آن به فروش برسانند.
به گزارش ایسنا، امروز (سه شنبه) قیمت هرکیلو شقه گوسفندی ۱۳۵ هزار تومان، سردست ۱۳۵ هزار تومان و ران گوسفندی ۱۵۵ هزار تومان است؛ در حالی که روز گذشته قیمت هر کیلو شقه گوسفندی 105 هزار تومان بود.
انتهای پیام
منبع: ایسنا