معاون وزیر نیرو درامور برق و انرژی گفت: در آبان ماه سوخت مصرفی نیروگاهها ۱۹۵ میلیون متر مکعب در روز بود که با اقدامات خوب انجام شده این رقم در آذرماه به ۱۸۵ میلیون متر مکعب و در دی ماه به ۱۸۳ میلیون متر مکعب رسید.
به گزارش ایسنا، همایون حائری امروز در نشست سراسری با شرکت های زیرمجموعه و تابعه که با هدف بررسی عملکرد صنعت برق برای کمک به کاهش مصرف گاز برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم با اقدامات و همکاری وزارت نفت و مدیریت مصرف انرژی بتوانیم میزان سوخت مصرفی را ۱۰ میلیون کاهش دهیم و کمک کنیم که با خیالی آسودهتر گاز بخش خانگی تامین شود.
وی با بیان اینکه ما مدیریت مصرف انرژی را در اولویت خود قرار دادیم، طی دو سال گذشته با اقداماتی که انجام دادیم تا حدی مصرف انرژی الکتریکی را مدیریت کردیم، اظهار کرد: طی تابستان دو سال متوالی با همکاری مردم و مشترکین پیک مصرف را کنترل کردیم، امسال قرار است که اقدامات را در بخش انرژی مترکز شویم که مصرف منطقی و مصرف گاز نیروگاهها کم شود.
وی اظهار کرد: به دلیل برودت هوا، رشد مصرف گاز بیشتر از میزان پیش بینی شده بوده است و به همین دلیل در برخی از نیروگاه ها مجبور به استفاده از سوخت دوم شده ایم.
وی با اشاره به این که صنعت برق در تابستان کار بزرگی در کنترل پیک انجام داد، خاطرنشان کرد: نتیجه همه فعالیت ها باعث شد که رشد پیک در تابستان امسال به یک درصد کاهش یابد.
حائری ادامه داد: با کاهش رشد پیک در نهایت هزینه های سالانه کاهش و سرمایه گذاری ها به سمت زمینه های زیرساختی دیگر سوق پیدا کرد.
به گفته معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، این تجربه ای بود که در کارنامه مدیران صنعت برق ثبت شد و براساس این تجربه نیز مقرر شد که در تعامل با مسئولان استانی و همکاران وزارت نفت و شرکت گاز، مدیریت مصرف انرژی را داشته باشیم تا همکاران شرکت گاز بتوانند گازرسانی به مشترکان خانگی را بدون مشکل داشته باشند.
وی در خصوص کاهش روشنایی ها تصریح کرد: ما روشنایی های غیرضروری را کاهش می دهیم و روشنایی های ضروری باقی می ماند، کنترل روشنایی های غیرضروری به خودی خود نشانگر آن است که ما نیازمند مدیریت مصرف هستیم.
وی ادامه داد: روشنایی های غیرضروری باعث می شود که منابع سوخت ما هدر رود. همچنین دستگاه های اداری نیز باید از روشن نگه داشتن سیستم های گرمایشی پس از ساعات کاری بپرهیزند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا